Ensimmäiset valmennukset

Elämäni ensimmäiset ryhmävalmennukset sattuivat molemmat tälle viikolle. Torstaina osallistuin Jenny Heinosen (Valmentamo) vetämään tunnin mittaiseen Johda itseäsi – voi hyvin ja menesty! -valmennukseen, lauantaina Ilkka Koppelomäen (Uskalla innostua) kymmenen tunnin pituiseen Saa mitä haluat -valmennukseen. Torstain lyhyempi valmennus oli loistava herättely lauantain syvempään sukellukseen.

Menin Saa mitä haluat -valmennukseen, koska haluan muuttaa ajatuksiani. Vanhat ajatusmallini eivät todellakaan toimi, enkä halua niitä enää. Haluan omaksua uusia tapoja ajatella, haluan uskallusta ja uskoa itseeni, sekä suunnitelmiini. Tällä hetkellä sisäinen dialogini vie huomattavan määrän energiastani, jonka haluaisin mieluummin suunnata arjesta nauttimiseen, tulevaisuuden suunnitteluun ja asioiden toteuttamiseen. Päässäni on soinut se yksi ja sama levy, jolla vanha minä yrittää peloissaan kääntää päätäni ja uusi minä kannustaa rohkeasti hyppäämään uusiin seikkailuihin.

Molemmista valmennuksista sain näihin juttuihini ihan konkreettisia työkaluja, joiden pariin haluan palata jo tänään. Toivon, että pääsen pian kirjoittamaan uusista ajatuksistani ja oivalluksistani. Monet niistä ovat vielä yksittäisiä sanoja muistivihkossani siiheksi, että saan aikaa ajatella niitä eteenpäin.

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Ensimmäiset valmennukset

  1. Ihan mahtavaa! Ilkka on kyllä todella innostava ihminen! Tsemppiä muutokseen! Muutosta täälläkin tehty jokunen tovi. :)

  2. Kiitos! Olen huomannutkin, että siellä lienee jotain samantapaista käynnissä. Hienoa löytää oikeita ihmisiä tueksi. Tsemppiä sinullekin!

  3. Kiitos myös sinulle! Ja sitähän myös painotetaan, että toisten samanhenkisten ihmisten tuki on tärkeä muutoksessa. :)

  4. Totta! Tuo itse asiassa liittyykin yhteen kohtuullisen isoon oivallukseeni, jonka tuolla Ilkan valmennuksessa sain. Kirjoitan siitä, kunhan löytyy sopiva hetki. Se on aika pitkä tarina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s