Miksi käyn valmennuksissa

Ensimmäisiin ryhmävalmennuksiin mennessäni en yhtään tiennyt, mitä odottaa. Valmennuksien nimet ja kuvaukset kertoivat kuitenkin, että tarjolla olisi asioita, jotka todellakin tulisivat tarpeeseen. Sillä tavalla asennoiduin, etten ollut menossa valmiiseen pöytään, vaan ymmärsin oman vastuuni siitä, kuinka paljon tulen saamaan valmennuksesta irti. Senkin ihan päättelin, että kyse ei ole luennosta tai koulutuksesta, vaan tässä on jokin oma juttunsa.

Sjögrenin Mikko on mielestäni kiteyttänyt olennaisen hyvin.  ”Ajatusten ja uskomusten laatuun voi vaikuttaa valmentautumalla”, sanotaan yhdessä Varapuun mainoksessa. Sitä nimenomaan haen, ja sitä olen saanut. Olen saanut uutta tietoa, uutta ajateltavaa, oivalluksia, terävyyttä ja uskallusta omiin tavoitteisiin. Näitä ainakin, ja uusia tuttavuuksia! Joitain päiviä sitten kirjoitinkin siitä, kuinka tärkeää on, että ympärillä on oikeita ihmisiä. No, valmennukset ovat aika varmoja paikkoja löytää niitä!

Lyhyemmissä valmennuksissa ei välttämättä ehdi niin tutustua muihin osallistujiin, mutta koko päivän kestävissä valmennuksissa ehtii jo paremmin. Etenkin, kun ihmiset laitetaan erilaisten lyhyiden tehtävien myötä keskustelemaan keskenään. Lähtökohtaisestihan tällainen äkillinen vieraassa ryhmässä tapahtuva interaktiivinen toiminta on ehdottomasti oman mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta ymmärrän kyllä käytännön edut, ja haluan kehittyä asiassa. Mitään kamalaa ei ole vielä tapahtunut, kun olen suuni avannut! Sen sijaan olen tavannut oikeasti kiinnostavia ihmisiä, joiden kanssa on ollut yllättäviäkin yhteisiä mielenkiinnon kohteita.

Huomenna on viimeinen tällä haavaa tiedossa oleva ryhmävalmennus, johon olen osallistumassa. Ilkka Koppelomäen Uskalla innostua – usko itseesi. Päättää mukavasti kuluneen kuukauden valmennusputken. Mielenkiinnolla katselen, mitä kaikkea tulevaisuudessa on tarjolla!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s