Kirkastunut päämäärä

Huvitti aika suuresti, kun huomasin juuri olevani erityisen iloinen siitä, että pystyn sormivamman jälkeen taas tiskaamaan!

Jotenkin tämän viimeisimmän inventaarioprojektin myötä päämääräni tämän huushollin kanssa on entisestään kirkastunut. Haluan jokaiselle tavaralle oman toimivan paikkansa, ja koko kodin järjestetyksi niin, että sen siistinä pitäminen on aina yhtä helppoa, mukavaa ja palkitsevaa.

Mitä lähemmäksi tätä päämäärää pääsen, sitä innostuneemmaksi ja energisemmäksi tunnen itseni. Suorastaan pursun intoa päästä viimeistelemään jokaisen kaapin ja laatikon.

Nautin siitä tunteesta, että pian täällä on niin toimiva järjestys, että päivittäinen siivoaminen voi olla sellaista siistimistä ja viimeistelyä, ei sitä ainaista tavaroiden pyörittelyä paikasta toiseen. Kohta on aikaa ja energiaa sipaista ohikulkiessan ovenpielet tai lattialistat, jotka nyt käyvät silmään, mutta jäävät usein kaiken muun puuhan alle.

Asioita, joilla ei kaikille ole niin suurta väliä, tai jotka monelle ovat itsestäänselvyyksiä, mutta jotka ovat itseäni häirinneet niin kauan! Tiedän, millaisen tilan tarvitsen ympärilleni, että minulla on tilaa hengittää ja luovuuteni kukoistaa. Tunne päivästä toiseen selviytymisestä on muuttumassa yhä enenevässä määrin arjesta nauttimiseksi ja fiilistelyksi. Tuntuu tosi hyvältä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s