Toteutan yhden haaveistani

Aloitin tämän blogin sinä päivänä saamallani oivalluksella – ”Jos en uskalla sijoittaa itseeni, niin mihin sitten?”. Olin tekemässä isoja päätöksiä tulevaisuuttani ajatellen, päästämässä irti punomastani taloudellisesta turvaköydestä ja hyppäämässä tuntemattomaan. Tiesin, että nyt on pakko uskaltaa, vaikkei tuo tieto tehnyt siitä yhtään helpompaa.

Nyt ollaan jälleen tuon saman oivalluksen äärellä. Olen tiennyt jo jonkun aikaa, että paras, mitä tässä elämäntilanteessani voin itselleni, perheelleni ja tulevaisuudelleni tehdä, on käydä Licensed Practitioner of NLP -koulutus. Aika monta kertaa täytyi silti vetää keuhkot täyteen henkeä ennen kuin uskalsin hellittää otettani. Tiedän, että tuon koulutuksen jälkeen uskon entistä vahvemmin, että elämä kyllä kantaa. Voin luoda elämästäni juuri sellaisen kuin haluan.

Koulutuksen ajoitus on kaikin tavoin täydellinen. Noin intensiivinen viikko ei nykyisessä elämäntilanteessa olisi minulle mahdollinen, ellei mieheni kesäloma juuri tänä vuonna sattuisi olemaan niin myöhään – ja vähänkö olen sitäkin kironnut! Nyt se onkin siunaus. Mies hoitaa lapset ja minä pääsen elämäni oppiin!

Tasan kuukauden päästä!

Nyt sille BodyBalance-tunnille, jota olen koko viikon odottanut.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Toteutan yhden haaveistani

  1. Hienoa, että toteutat haaveesi! Joskus täytyy vain henkäistä syvään ja hypätä rohkeasti kohti unelmaansa, kyllä elämä kantaa. Itsekin olen tehnyt pari harkittua, selkeästi riskit tiedostavaa hyppyä osin tuntemattomaan, mutta en pudonnut vaan siipeni kantoivat. Ja niin ne kantavat sinunkin siipesi!

    Kun katsoo elämäänsä taaksepäin, mitä olisikaan jäänyt kokematta, jos ei olisi uskaltanut kokeilla siipiään? Olisivatko ne surkastuneet kokonaan ja koko ihminen näivettynyt? Niin, varma ei voi olla muusta kuin siitä, että rohkeat valinnat ovat tuoneet mukanaan valtavan paljon hyvää uutta elämään…..=)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s