Ote unelmista

Aamulla havahduin siihen, että elämässä on ihastuttavan monta rautaa tulessa, ja ideoita suorastaan pulppuaa. Eikä yksin minulla, vaan palasia on loksahdellut kohdalleen hämmästyttävää tahtia ympäri Pirkanmaata niin, että saman tien ollaan jo toteutuksen puolella!

Olen aina ollut kiinnostunut monista hyvinkin erilaisista asioista. Rakastan asioiden ennakkoluulotonta yhdistelemistä, uuden luomista, uudella tavalla näkemistä ja tekemistä. Siinä aamuisessa hetkessä tajusin, että minähän elän jo unelmaani! Kuten Facebookin puolella aiemmin tänään totesin, niin tavoitteessa ei vielä olla, mutta matka sinne ja siitä eteenpäin on yhtä kaikki sitä samaa unelmaa. Nautin juuri tästä!

Eihän siitä ole kuin muutama kuukausi, kun tätä blogia aloitellessani vasta varovaisen innokkaana hahmottelin tätä unelmaani. Jo tähän mennessä on tapahtunut asioita, joista en edes osannut haaveillakaan. Tiedän jarrutelleeni, koska mietin liikaa, miten ihmeessä toteuttaisin sellaisia juttuja.

Esimerkki siitä, että unelmointia aloittaessaan ei tarvitse vielä tietää, kuinka päästään perille. Tarvitsee vain ottaa se ensimmäinen askel ja lähteä siitä avoimin mielin. Ottaa kiinni oikeista asioista, oikeista ihmisistä, oikeista tunnelmista. Kevään valmennukset eivät olisi voineet olla täydellisemmin ajoitettuja. Uskalsin innostua, ja tässä ollaan!

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Ote unelmista

  1. Kiitos blogivierailusta! Ihana kirjoitus, kiva blogi sinulla. On niin ihana huomata, että elää omaa unelmaansa juuri tällä hetkellä. Ensimmäinen askel on aina se vaikein ja sen jälkeen on paljon luontevampaa ottaa niitä seuraavia. Uusia ovia avautuu. Jatkan blogisi lukemista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s