Siivous- ja organisointihaasteita

Mitä sanoisitte sellaisesta, että joko tässä blogissa tai kokonaan omassa blogissaan julkaistaisiin säännöllisin väliajoin erilaisia siivous- ja organisointihaasteita?

Homma toimisi niin, että halukkaat toteuttaisivat haasteen kotonaan, dokumentoisivat projektin blogiinsa, ja jakaisivat linkin dokumentointiinsa aina sen kyseisen haasteen kommenttilaatikossa. Saisimme näin potkua omaan kodinhoitoon, ja inspiroituisimme toistemme toteutuksista. Haasteiden aiheet voisivat pohjautua ihmisten omiin tehtävälistoihin ja ehdotuksiin.

Aiemmin olen järjestänyt lukuisia askartelu- ja valokuvahaasteita, ja yhteisöllisyyden voima näissä projekteissa on ollut huikea!

Jotain tällaista on kesän aikana ajatuksissani pyörinyt, ja nyt Sotkuholistin blogikirjoitus Mistä SoMe-palvelu raivaajasiivoajalle? räjäytti potin täysin. Siinä tuli hienosti jäsenneltynä esille kaikki se, mitä jossain alitajunnan rajamailla olin itsekseni kehitellyt.

Olisitteko mukana?

10 ajatusta artikkelista “Siivous- ja organisointihaasteita

 1. Sitähän voi kokeilla sopivan haasteen osuttua kohdalle! Ideoita, kommentteja ja palautetta saa esittää. Nyt on helppo ottaa kaikki huomioon, kun mitään valmista konseptia ei ole aloitettu. Tätä voi jalostaa vielä paljonkin.

 2. Varovainen ehkä. Idea kyllä kuulosti välittömästi innostavalta, mutta en tiedä miten sitoutunut olisin. Mutta siis JOO!

 3. Kiva! Ei tarvitse sitoutua, eikä ottaa stressiä. Haasteeseen voi tarttua silloin, kun sattuu sopiva kohdalle. Tällä hetkellä olen kallistumassa erilliseen haasteblogiin, jossa olisi muitakin haasteita. Isompia ja pienempiä, kevyempiä ja syvällisempiä. Mutta mietitään vielä!

 4. Mä oon idean tasolla mukana, jos täältä vielä löytyy sellaista raivattavaa, johon en ehtinyt aiemmin koskea. Vaatekaapit nyt ainakin. :)

 5. Loistava idea. Lupaan olla ainakin henkisesti mukana. Luin innostavan blogisi alusta loppuun. Voimmaannuttavaa luettavaa. Pienin askelin täälläkin edetään, mutta mutta ..eino leinot hidastaa ”olen(ko) niitä, joilla on tahto, ei voima?”

 6. Somesiivous voisi olla loistava idea!!! Eka vinkit jakoon, sit työntouhuun ja lopulta jakamaan onnistumiset.

 7. Mielenkiinnolla odotan tätä.
  Olen muuten jo pitkään suunnitellut blogin avaamista, jossa antaisin päivittäin siivoushaasteen joka kestää max 15 minuuttia. Ei siis vaadi paljon, mutta kun joka päivä jaksaa (vain) tämän tehdä pysyy nurkat kunnossa. Ajatuksena tässä on se, että joka päivä hiukan tehden tulee säännöllisesti käytyä kaikki kodin paikat läpi.
  Ehkäpä saan sen avattua tämän loppuvuoden aikana. Alustava listaus haasteista alkaa olla jo koossa…
  Kiitos muuten tästä blogista, mukavaa luettavaa. =)

 8. Janina, hienoa!

  Elenna, kiitos! Ja kiitos tosi mukavasta palautteesta. Voimaa sinnekin! :)

  Id, näin juuri!

  Rokkimamma, nimenomaan tuota ajatusta olen pyöritellyt itsekin. Käy vinkkaamassa, kun blogi on pystyssä!
  Kiitos mukavasta palautteesta! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s