Mieli kaipaa hieman ohjelmointia

Monday morning

Tämän viikon vietän Licensed Practitioner of NLP™ -kurssilla. Tunnelmakuva on napattu eilen, ensimmäisen kurssipäivän alussa.

NLP tulee sanoista neuro-linguistic programming,  neurolingvistinen ohjelmointi. Lyhyesti kuvailtuna se on prosessi, jonka kautta tulee tietoiseksi ajattelustaan, kommunikoinnistaan ja käyttäytymisestään. Tietoisuuden myötä näitä asioita voi kehittää.

Kun keväällä oivalsin, mitä kaikkea haluan tehdä yhdistääkseni elämäni tärkeimmät ja mielekkäimmät asiat, jouduin vastakkain kehittelemieni uskomusten ja ajatusmallien kanssa, joita olin vuosikaudet toistanut itselleni. Ymmärsin, että pahimmassa tapauksessa ne estäisivät minua saamasta haluamani.

Muutos alkoi tuona hetkenä, ja kesän aikana olen pystynyt muuttamaan paljon – edennyt monissa asioissa peräti harppauksin. Samalla on kypsynyt ajatus siitä, että jos niin mahtavia työkaluja todella on tarjolla kuin mitä olen NLP:stä ystäviltäni kuullut, niin totta kai halusin ne käyttööni.

Elämässäni on tapahtumassa isoja asioita, joista haluan kuoria esille koko niiden potentiaalin sen sijaan, että tyytyisin ihan hyvään. Haluan rentoutta ja luottamusta niin ajatuksiini kuin tekemisiini, jotta voisin lakata murehtimasta ja nauttia siitä, että olen vihdoin tekemässä jotain, mikä tuntuu omalta ja tärkeältä.

Nyt siis avoimin mielin aloittamaan toista kurssipäivää!

2 ajatusta artikkelista “Mieli kaipaa hieman ohjelmointia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s