Parasta juuri tänään

Tein aamulla pienen haastattelukierroksen kysymällä ihmisiltä, mikä on parasta elämässä juuri tänään. Lue, inspiroidu ja kirjoita oma vastauksesi kommentteihin.

Aika kotona kietoutuneena punaiseen aamutakkiin, hunajalta maistuva tee, selkeytyvä taivas.
– Hannele

Parasta juuri tänään on yleisesti ottaen upea fiilis. Kiitollisuus kaikesta siitä, mitä minulla on. Luottamus siihen, että asiat sujuvat juuri niin kuin on tarkoitus. Erityisesti tänään ilahduttavat elämäni ihanat ihmiset ja urheilu, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti hyvän olon.
Katri

Parasta juuri tänään on tämä yhtä aikaa haikea ja innokkaan malttamaton olo, joka vallitsee muuttolaatikoiden keskellä viimeisenä päivänä vanhassa kodissa. Ja aamukaakao.
Liina

Parasta elämässäni juuri tänään? Se, että näin poikani aamusella, ja sain lämpimän halauksen. Muisto tyttäreni eilisestä tekstiviestistä, jossa kysyttiin, onko minulla kaikki ok. Ja se tieto, ja tunne, että elämäni on hyvää. Ihan juuri nyt. Arki ja pikkiriikkiset asiat on <3.
– Annica

Parasta juuri tänään on elämä itsessään! Hymyileviä kasvoja, kauniita sanoja, syksyn kuulautta ja viikonlopun odotuksen tunne!
– Piia

Pitkästä aikaa on sellainen olo, että työrintamalla on toivoa ja elämä menee eteenpäin.
– Ville

Parasta tänään oli herätä hyvin nukkuneena ja virkeänä – ei itsestään selvyys. Viimeinen työpäivä Forumissa, siirryn toiseen myymälään myymäläpäälliköksi. Mitja lähti hyvillä mielin tarhaan ja kaverit oli vastassa ja selvästi mukavat kaverit ja tarha.
– Outi

Parasta juuri tänään, pe 14.9. on se, että pääsen tyttäreni kanssa Kissojen Yöhön.
– Teemu

Parasta juuri tänään on oma äitini, joka saapui toiselta puolelta Suomea hoitamaan lastamme. Ihanaa ottaa välillä rennosti, kun joku muu huolehtii.
– Jenni

Parasta tänä aamuna on levollinen, hyvä olo ja tulevaisuuteen luottavainen mieli. Tuntuu, että kuluvan viikon aikana on vanhaa, raskasta energiaa päässyt purkautumaan luoden tilaa uudelle. Tänään on hyvä päivä, kun niin päätän!
– Kirsikka

Syksyisen kaunis pyörälenkki aamulla, kun saatoin poikaa kouluun. Innostavat työtehtävät odottavat ja jälleen kerran huomasin, kuinka vetovoiman laki toimii. Kun asioista on innostunut, vetää puoleensa lisää innostusta.
Nina

Parasta juuri tänään on peruskotipäivä. Ihan vain pyykin pesua, ruuan laittoa ja lasten kanssa ulkoilua. Sitä tavallista, ihanaa arkea, jota arvostan.
– Teija

Parasta juuri tänään on viettää leppoisaa ja kiireetöntä perjantaita aluksi kaksistaan 2-vuotiaan hymypoikani kanssa näin aamupäivästä ja sitten koko perheen kanssa yhdessä.
– Laleh

Parasta nyt on se, että rakastan miestäni ja olemme onnellisia yhdessä. Meijän lapset on terveitä, iloisia ja koulussa, jossa heidän pitäisikin olla tähän aikaan päivästä . Miula on kurkku kipeenä, mutta kädessä on kuppi kuumaa ja vieressä istuu hoitotyttö tyytyväisenä värittämässä. Talo on rauhallinen, ulkona aurinko paistaa.
– Funlayo

Parasta on ehdottomasti se, että tytär alkaa toipua korvatulehduksen aiheuttamasta kuumeesta ja vetelee edelleen kuulemma kotona sikeitä.
Liina P.

Esikoinen lähti kerhoon hyvillä mielin. Pääsen liikkumaan heti aamupäivästä, ja luvassa on pitkän tauon jälkeen lempituntini – Les Millsin BodyJam. Oli aivan ihanaa saada tällaisia viestejä pitkin aamua! Kiitos!
– Sandy

Mainokset

8 ajatusta artikkelista “Parasta juuri tänään

  1. Parasta tänä aamuna on, että repaleisen sairasteluviikon jälkeen saan tänään tehdä rauhassa töitä. Uudessa kutsumusammatissani.

  2. Tätä postausta tarvitsin tänään! Parasta juuri tänään on saada Laps armeijasta viikonloppulomille :)

  3. Päivän kohokohta tuli töissä, kun heittivät ilmoille mahdollisuuden jatkosta vuodenvaihteen jälkeenkin! Muutenkin tämän hetken uudet ja parhaat työkaverit ympärillä sekä syksyn merkit ilmassa aiheuttavat sellaista hihkuntaa, että alta pois!

  4. Anna Maria, erityisen hyvää viikonloppua siis! :)
    Eija, ihana kuulla! Toivottavasti jatkoa seuraa!

  5. Parasta on se, että tein illalla hankalan päätöksen, ja tänä aamuna päätös tuntui juuri oikealta. Ei mitään jossittelun mahdollisuutta. Lienee merkki siitä, että päätös oli oikea :)

  6. Tällaisia postauksia on tosi mukava lukea :)! Parasta tänään on, että parin kiireisen ja sairastellun viikon jälkeen tulossa on ihan tavallinen viikko, voi rauhassa nautiskella muksun kanssa tuulisista syyspäivistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s