Parasta juuri tänään II

Tein taas pienen haastattelukierroksen kysymällä ihmisiltä, mikä on parasta elämässä juuri tänään. Lue, inspiroidu ja kirjoita oma vastauksesi kommentteihin.

1:20 p.m. / DILO

Parasta juuri tänään on syysaamun haaleassa valossa tehty kävelylenkki, joka tuuletti ajatuksia, katkaisi illalla iskeneeltä apeudelta ja riittämättömyyden tunteelta pahimman terän ja sai suupielet osoittamaan taas ylöspäin!
Liina

Aamukahvi sänkyyn tuotuna ja ihanat innostuksen perhoset vatsanpohjassa.
– Reeta

Ystävät, kaverit ja uudet kohtaamiset antavat virtaa joka päivä. Hymy on hieno keksintö: sen määrä kasvaa, kun sen laittaa eteenpäin.
-Hex

Aamukahvista tuli hyvää, ja hiukset ovat hyvin. Tänään minut tekee onnelliseksi minusta itsestäni lähtöisin oleva ja itsestäni huokuva tyytyväisyys. Tähän hyvinvointiin ja pikkiriikkisiin onnelliseksi tekeviin aisoihin on tehty hurjan paljon töitä, ja se kantaa hedelmää. Saako jo ihminen sanoa olevansa tyytyväinen itseensä? Minä olen.
– Annica

Parasta juuri tänään on se että eilinen oikeudenkäynti on ohi, ja se että olen terve ja elossa.
– Outi

Hienointa tänään on saada viedä kuopus pienen operaation jäljiltä jälleen päiväkerhoon, josta hetkeksi pois jääminen on ollut lapselle kovin surullinen asia. Tuskin maltan odottaa sitä intoa lapsen kasvoilla!
– Teija

Parasta juuri tänään on se, että olen elossa.
– Piia

Parasta juuri tänään on kaikki ne asiat, joita tämä päivä tuo tullessaan, osan tiedän jo etukäteen, osaa tapahtuvista asioista en voi etukäteen tietää. Parasta on siis se kaikki, mitä tänään tulee tapahtumaan.
Jere

Olen toivottavasti selättänyt flunssan kokonaan ja pääsen nyt aamulla ns. vakkariryhmäni balettitunnille sekä myöhemmin alkuillasta testaamaan uutta lattaritanssituntia.
Yleisesti ottaen iloitsen sisareni puolesta, joka on löytänyt vihdoin lukemisen ilon innostuttuaan tietystä teemasta. Postitin hänelle lahjaksi erään kirjan kirjailijan omistuskirjoituksella, hän sai sen eilen, enkä olisi ikinä voinut kuvitella, että joskus koittaa se päivä, että hän ilahtuu -kirjasta- niin paljon.
Janina

Tähän mennessä parasta on ollut se, kun kävimme lapsen pyynnöstä ostamassa läheiseltä torilta mustikoita ja puolukoita.
– Sandy

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s