Inspiraatiota ryhmästä

Sain idean inspiraatiohenkisistä ryhmistä miettiessäni, mitä sellaista voisin ammattijärjestäjänä tarjota, mistä mahdollisimman moni hyötyisi. Halusin luoda jotain hyvin vapaamuotoista, rentoa ja mukavaa, joka sopisi kaikille järjestämisestä ja yksinkertaistamisesta kiinnostuneille.

Takana on nyt kaksi tapaamista, ja kokemukset ryhmästä ovat olleet kannustavia. Ensimmäisellä kerralla mietimme, että tapaamisilla voisi olla vaihtuva teema, jonka pohjalta pidän aina alussa ammattijärjestäjän puheenvuoron. Ryhmä perustuu kuitenkin ennen kaikkea keskusteluille ryhmäläisten kokemuksista, ajatuksista ja ideoista. Keskusteluissa teemaa ei tarvitse orjallisesti noudattaa, vaan tilaa on myös jokaisen ajankohtaisille kysymyksille.

Ryhmästä saatua palautetta

  • jäsentää ja herättää ajatuksia
  • antaa uusia näkökulmia
  • inspiroi ja motivoi
  • vapauttavaa kuulla muiden tarinoita samoista aiheista
  • laittaa oman prosessin käyntiin
  • ylläpitää prosessia positiivisella tavalla

Ryhmään voi tulla kaverin kanssa tai yksin. Jokainen saa kertoa itsestään, omasta tilanteestaan ja ajatuksistaan juuri sen verran kuin hyvältä tuntuu. Keskustelu tapaamisissa on soljunut varsin luontevasti, ja tunnelma on ollut mukava. Tapaamisiin on tervetullut silloinkin, kun tuntuu siltä, että mieluummin kuuntelee muita kuin on itse äänessä. Juttua riittää kyllä.

Ryhmä ei ole sitova, vaan tapaamisissa voi käydä niin usein tai harvoin kuin haluaa. Varsinkin näin alussa ryhmän toiminnan jatkuvuuden kannalta on oleellista, että saamme ryhmään uusia ihmisiä. Silloin tapaamisiin riittää mukavasti osallistujia,  vaikka kaikki eivät jokaiselle kerralle tulekaan. Tule mukaan ja kerro tästä myös kavereillesi!

Seuraavat tapaamiset

Tampereella  keskiviikkona 31.10.2012
Joensuussa lauantaina 17.11.2012

Tapahtumasivuni

Viikkokirjeen avulla pysyt kuulolla tulevista tapahtumista: Tilaa viikkokirje

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s