Kiitos, kiitos, kiltit lapset

Flying
Kiitollisuuspäiväkirjani jatkuu.

Torstai oli hyvin kotipitoinen päivä. Nautin lasten keskinäisistä keskusteluista, joihin kuopuksen suppea sanavarasto tuo oman hauskuutensa. Sanojen määrä korvataan vilpittömällä innolla! Samainen yksilö nukahti rattaisiin kesken perinteisen kahvilahetkemme, ja sain ihan oman hetken. Kotona oli kaikenlaista hässäkkää aina rikkoutuneesta lasista spontaaniin taideteokseen keittiön seinässä à la nuorin taiteilijammeEnemmän silti nauratti kuin itketti. Muun muassa näistä olin torstaina kiitollinen.

Perjantaina saimme kaverista lapsineen seuraa kahvilaan. Kiitokset siitä! Illalla kävin hyvin ratkaisevan ja vaikean keskustelun, josta jäi huojentunut olo. Luonnollisesti olin tästä hyvin kiitollinen. Kuin myös siitä, että myöhemmin samana iltana sain vielä apua tilanteen laajempaan hahmottamiseen.

Lauantaina pidin ensimmäisen pidemmän rentoutuksen ryhmälle, ja sain siitä oikein kannustavaa palautetta. Olen hurjan kiitollinen siitä, että pystyn tuomaan hyvää oloa muille ihmisille. Illemmalla alkoi tulla vahvoja visioita asioista, joita haluan elämääni, ja kuinka haluan elämässäni olla. Otin kaiken kiitollisena vastaan.

Olen kiitollinen myös siitä, etten koe minkäänlaista stressiä tai suorittamisen tarvetta joulusta. Tässä ei nyt kannata kiinnittää liikaa huomiota siihen tosiasiaan, etten edes ymmärrä joulun olevan viikon kuluttua. En tunne, että minkäänlaista paniikkia olisi syntymässä lähipäivinäkään. Johtunee siitä, että minun puolestani saa tulla juuri sellainen joulu kuin on tullakseen.

Sunnuntaina sain loihdittua hieman uutta ilmettä makuuhuoneeseen, jossa myös pieni työpisteeni sijaitsee. Tähän huoneeseen olen ollut vähiten tyytyväinen (keittiön jälkeen), joten pienikin kohennus on varma kiitollisuuden aihe. Olen kiitollinen omasta tilasta. Illalla kävin elokuvissa kahden herrasmiehen kanssa. Oikein virkistävää, kiitos!

63 kiitosta
63 kiitosta Facebookissa
63 kiitosta Twitterissä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s