Pikkuruinen toimistoni

My office

Sain pikkuruisen toimistoni viimein mieleiseeni järjestykseen! Uusi elämäntilanne sekoitti syksyn mittaan pakkaa, mutta nyt kaikella on selkeä oma paikkansa, josta tarvittavan saa helposti, ja jonne se on yhtä helppo laittaa takaisinkin. Pieni pöytätaso olisi pidemmän päälle ergonomiaa ajatellen paikallaan, mutta sitä voi nyt miettiä rauhassa. Tästä on helppo siirtyä tarpeen mukaan muuallekin kirjoittamaan.

Nykyinen toimistoni on siis pieni kirjahylly ja laatikosto. Kirjahylly ostettiin alunperin lastenhuoneeseen. Lastenhuone järjestettiin tänään uudelleen, koska sinne tarvittiin työpöytä esikoisen askarteluharrastusta varten. Oma työpöytäni siirtyi keittiöön, jossa se toimii nyt pidennettynä versiona erinomaisesti ruokapöytänä. Keittiön ruokapöydästä saatiin lastenhuoneeseen paremmin istuva työpöytä.

Olen mielissäni siitä, että vaikka meillä tarpeet ja tilanteet muuttuvat välillä nopeaankin tahtiin, ei tälläkään kertaa tarvinnut ostaa mitään. Emme ehkä asu sisustuslehdessä, mutta monikäyttöisyyden olen ainakin osannut ottaa valinnoissani huomioon. Tarvitsemani säilytyslaatikotkin nappasin olohuoneen kirjahyllystä ja lasten leluhyllystä. Pienellä karsimisella kaikelle löytyi toimiva paikka, ja lastenhuoneestakin tuli ikään kuin kaupan päälle aiempaakin helpompi siivottava.

Aiemmin pöydälle ja sängylle pinoutuneet kirjat ovat nyt nätisti hyllyssä. Näitä kirjoja tarvitsen usein töissäni, muut kirjat ovat olohuoneen kirjahyllyssä. Yrityksen paperit ovat yhdessä kansiossa, henkilökohtaiset paperit toisessa. Lehtikotelossa ovat keskeneräisten töiden paperit, toiseen sujahtavat esikoisen piirrokset, jotka käyn säännöllisesti läpi. Nämäkin kasautuisivat nopeasti pöydälle ilman helppoa säilytyspaikkaa. Laatikosta löytyvät käytössä olevat muistikirjani, toisessa säilytän piuhoja ja latureita. Kaikki mitä tarvitsen töitä tehdessäni, on nyt käteni ulottuvilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s