Kun arkajalka hyppäsi

Vapaana virtaavia -blogi täyttää tänään vuoden. Kuluneen vuoden aikana olen toteuttanut monta unelmaani, eli kohdannut monta pelkoani ja päättänyt sittenkin olla rohkea.

Vuosi sitten

Vuosi sitten pohdin minulle huomattavan suurta taloudellista hyppäystä tuntemattomaan – koulutuksia, jotka veisivät minua kohti unelmiani. Omaa yrityskin siinteli mielessä yhtenä sellaisena, vielä hyvin arkaillen.

Muistan elävästi sen hetken, kun kävelin mietteissäni kadulla ja oivalsin – jos en uskalla sijoittaa itseeni, niin mihin sitten? Niin syntyivät tämän blogin alkusanat.

Tänään

Tänään toteutan jälleen yhden unelmistani, ja avaan juuri seitsemän kuukautta täyttäneelle yritykselleni toukokuuksi oman toimiston Tampereen keskustaan, Rautatienkadun ja Hämeenkadun kulmaan.

Oma työhuone

Jos olet harkinnut valmennusta (life coaching) tai ammattijärjestäjän palveluita, niin nyt on aivan loistava tilaisuus tutustua minuun ja palveluihini henkilökohtaisesti. Kerron mielelläni lisää myös luovista menetelmistä, joita käytän työssäni monella tavalla.

Varaa puolen tunnin ilmainen aika ja tule käymään! Tarjoan kupillisen teetä ja voimme jutella, millä tavalla sinä hyötyisit parhaiten palveluistani.

Muutakin mukavaa on suunnitteilla, joten pysythän mukana!

www.sandytalarmo.fi | tilaa viikkokirje | Facebook-sivuni

Mainokset

5 ajatusta artikkelista “Kun arkajalka hyppäsi

  1. Tuhannesti onnea Sandy! Mieletön vuosi takana, edessä takuulla vielä upeampia aikoja!

  2. Onnea unelmien toteutumiselle! Olet ehkä tehnyt sen, mistä itse olen alkanut viime aikoina haaveilla (coaching) ja ihanan toimistopaikan olet saanut kotikaupungistani! Tsemppiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s