Luovat Huoneet

Luovat Huoneet

Aprillipäivänä askartelin itselleni aarrekartan. Siitä se ajatus sitten lähti!

Aarrekartan yksi ydinajatus on valmistaa henkisesti muutokseen ja avata mieltä uusille ratkaisuille. Unelmat kirkastuvat ja visualisoinnin kautta alitajunta ohjataan huomaamaan asioita, jotka tukevat unelmien toteutumista.

Aarrekarttaa tehdessäni ajattelin omaa tilaa. Jostain lehdestä löytyi kiehtova teksti ”Luovat huoneet”, joka auttoi siivittämään ajatuksiani vielä pidemmälle. Luovat huoneet – mikä ihana ajatus niin fyysisenä kuin henkisenäkin tilana. Luulen, että tuona hetkenä aloin todella avautua niille mahdollisuuksille, kuinka luovuus voisi olla osa työtäni.

Alkuun haaveilin hirsimökkimäisestä rauhan tyyssijasta, enkä niinkään ajatellut luovuutta. Tuo teksti kuitenkin sytytti kipinän alitajunnassani, ja unelma hirsimökistä alkoi kasvaa rauhan ja ennen kaikkea luovuuden tilana.

Löysin itseni haaveillen katselemasta myytäviä mökkejä, vaikka tiesinkin, etten tähän hätään sellaista saisi. Mutta! Entä jos voisin toteuttaa unelmani edes jossain muodossa jo nyt, ja edetä siitä?

Aarrekartan tekemisestä on nyt aikaa alle kaksi kuukautta, ja on tapahtunut kolme konkreettista asiaa:

1) Olen tehnyt valtavan suuren oivalluksen luovuudesta. Kuinka oleellinen osa elämääni se on, ja kuinka tärkeää on tuoda se myös osaksi työtäni. Ja että todella voin tehdä niin!

2) Rohkaistuin vuokraamaan itselleni ihan oman tilan. En hirsimökkiä, mutta upean huoneen vanhasta talosta keskeltä Tamperetta. Ainakin toukokuuksi.

3) Luovat Huoneet on nyt virallisesti aputoiminimeni luovalle valmennukselle ja valokuvaukselle, eilisestä lähtien.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s