Askelia yhteisellä polulla

Katri puki kauniisti sanoiksi kokemuksensa yhteiseltä polultamme.

”Olen viime vuosina käynyt elämässäni läpi mullistavia vaiheita ja intensiivistä henkistä kasvua. Monet mielenhallinnan välineet ja ajatukset ovat jo minulle tuttuja, ja ne ovat minulla aktiivisessa käytössä. Silti kaipasin tänä keväänä tuekseni jotain muuta: uutta ihmistä ja uusia asioiden käsittelemisen tapoja. Sandy Talarmo tulikin avukseni tässä prosessissa varsin kokonaisvaltaisesti.

Yhteinen taipaleemme alkoi kodin järjestämisestä. Olin jo pitkään haaveillut aloittavani raivausprojektin kotonani. Sandyn avulla projekti lähti liikkeelle helpommin kuin olisin voinut kuvitellakaan. Järjestämisen aikana esiin nousseita ajatuksia oli helppo käydä läpi, sillä Sandy tuo järjestämiseen mukaan tarvittaessa myös valmentavaa keskustelua.

Samaa tahtia kun kotiin alkoi tulla tilaa, myös mieli alkoi kirkastua ja puhdistua, ja olo alkoi tuntua kevyemmältä. Muutaman yhteisen raivaussession myötä sain tatsin siihen, miten kodin järjestäminen parhaiten sujuu, ja pystyin jatkamaan projektia itsenäisesti.

Lempeydellä kuvattu

Toinen askel prosessissa oli valokuvaus. Sandy otti minusta mainion setin kuvia, jotka suunniteltiin alun perin aivan muuhun tarkoitukseen, mutta niille tuli selvästi myös oma tehtävänsä muutosprosessissani. Kuvat antoivat minulle mahdollisuuden nähdä itsessäni paljon sellaista, jota en ollut aiemmin itsessäni nähnyt tai tunnistanut. Monelle olisi hyödyllistä nähdä itsensä toisen ihmisen silmin. Sitä paitsi kuvaussessio Sandyn kanssa oli rento ja ihana!

Lisäksi meillä oli kevään aikana neljä yhteistä life coach –valmennustapaamista. Tapaamisten tavoitteena oli saada kokonaistilannettani selkeämmäksi mielessäni. Kuva alkoikin kirkastua jo heti ensimmäisellä tapaamisella. Lempeällä, rennolla, huumorintajuisella tyylillään Sandy antoi minulle tilaa ja välineitä pohtia elämäni eri osa-alueita sekä tehdä oivalluksia itse. Hän osasi kohdata minut ja monenlaiset tunteeni hyvin empaattisesti. Viimeinen tapaaminen antoi minulle vaikeallakin hetkellä erittäin suuren luottamuksen ja rauhan tunteen.

Minä hyväksyn

Sandy käyttää valmentajana monipuolisesti luovia menetelmiä. Osana valmennusprosessia työstimme asioita kollaasitekniikoiden avulla, ja ne tuottivat minulle hienoja oivalluksia. Yksi kevään kohokohtia olikin, että löysin uuden tavan ilmaista itseäni, käsitellä ajatuksiani ja tunteitani sekä kehittää luovuuttani. Näyttää siltä, että luovat menetelmät ovat jääneet osaksi elämääni ainakin toistaiseksi, ehkä pysyvästi. Ihanaa!

Suosittelen lämpimästi yhteistyötä Sandyn kanssa. Sandy ei määrää eikä käske, mutta ohjaa oikeaan suuntaan ja kysyy kysymyksiä, joita ei itse välttämättä osaa tai muista itseltään kysyä. Häneltä varmasti löytyy oikeita työskentelytapoja jokaiselle, joka haluaa kasvaa ja kehittyä.”

Katri Syvärinen
NLP-kouluttaja, urheilijoiden henkinen valmentaja
www.nlp-koulutus.fi
www.ridingflow.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s