Näin meillä – vinkkejä tosielämästä

Pehmolelujen koti

Pehmolelujen koti

Periaatteessa vältän viimeiseen asti säilyttämästä mitään sänkyjen alla, koska haluan imuroinnin olevan helppoa. Lasten pehmolelujen kanssa olen tehnyt poikkeuksen.

Nämä kaverit asuvat esikoisen sängyn alla tässä Ikean Dimpa-pussissa, suojassa pölyltä. Koko porukka on helppo siirtää pois tieltä ja pussin pyykii nopeasti kostealla rätillä. Lisäksi tämä ratkaisu asettaa selkeät rajat pehmolelujen määrälle. Niiden on jatkossakin mahduttava tähän yhteen pussiin.

Facebook-sivullani kysyttiin, muistavatko lapset ottaa pehmoleluja leikkeihinsä tuolta pussista. Hyvin ovat muistaneet ja otetaan sieltä joskus iltaisin pari kaveria viereenkin.

Kausivaatteiden säilytys

Parin vuoden omakohtaisella kokemuksella näissä pusseissa säilyvät myös kausivaatteet kerrostalon vintillä kuivina ja puhtaina, eikä vaatteisiin ole tarttunut tunkkaista hajua säilytyksen aikana.

Dvd-levyjen säilyttäminen

Lasten dvd-levyt kansioon

Meillä luovuttiin lasten dvd-levyjen koteloista, koska ne veivät tilaa, olivat turhan usein levällään tai hukassa, ja lasten käsiin joutuessaan kärsivät helposti vahinkoa.

Kaikki lasten dvd-levyt siirrettiin yhteen tällaiseen vetoketjulliseen kansioon. Tämä on ollut meillä erinomaisen toimiva ratkaisu. Kansio vie vähän tilaa ja mahtuu nyt lukolliseen kaappiin dvd-soittimen kanssa. Levyjä on helppo selata ja kansiota helppo käyttää. Ei tarvitse etsiä oikeaa koteloa, vaan levyt sujahtavat kätevästi takaisin paikoilleen.

Kun levyt aikanaan lähtevät uuteen kotiin, saavat lähteä tällaisenaan.

Facebookissa syntyi mielenkiintoinen keskustelu levyistä ja levyjen kansista. Monet kokevat kannet osaksi kokonaisuutta, jota ei haluta rikkoa. Itsellenikin cd-levyjen kannet ovat usein merkittävä osa kokonaisuutta, mutta näiden lasten dvd-levyjen kohdalla toimiva ja vähän tilaa vievä ratkaisu oli kansia oleellisempi asia. Ihanaa, kun ei tarvitse enää vatvoa niiden koteloiden kanssa!

Oppini onkin, että tärkeintä on tunnistaa se, mikä missäkin asiassa on itselle kaikista oleellisinta ja luoda toimivat ratkaisut siltä pohjalta.


Tämä ei ole maksettu tuotemainos, vaan ideat ovat omiani ja tuotteet maksettu omasta kukkarosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s