Toisten töissä oppimassa

Mitä tapahtuu, kun projektihenkiselle ihmiselle tulee sellainen tunne, että haluaa nähdä enemmän, kokeilla ja oppia uusia asioita, tutustua uusiin ihmisiin ja erilaisiin työtapoihin? No siitä syntyy käden käänteessä uusi, innostava projekti!

Olen aina ollut kiinnostunut monista hyvinkin erilaisista aloista. Halu oppia uutta ja mennä eteenpäin tulee olemaan aina luonteva osa minua.  Oma ammatillinen polkuni onkin kulkenut monelaisissa maastoissa. Osani työelämässä on kuitenkin jäänyt aika kapeaksi, vaikka lähenen neljääkymmentä. Olen ennen nykyistä yritystäni ollut useita vuosia kotiäitinä ja tosiaan opiskellut elämäni aikana paljon. Työelämä kiinnostaa ihan ammatillisessa mielessä valmentajana, mutta sen moninaiset ilmiöt ovat minusta kiinnostavia muutenkin.

En ole ihan varma, mistä tämä ajatus Toisten töissä -projektiin lähti. Ehkä ajattelin, että voisi olla kiva päästä jonnekin työharjoitteluun – ihan vain näkemään jotain uutta työelämästä, kokeilemaan uusia asioita. Seuraava ajatus oli joka tapauksessa, että eihän se ole kuin toteuttamista vaille. Mennään työharjoitteluun!

Siitä syntyi Toisten töissä -projekti. Teen päivän vierailuja erilaisiin yrityksiin ja organisaatioihin vapaaehtoistyönä aina oman kalenterin joustaessa. Tarkoitus ei ole, että menen tekemään omaa työtäni, vaan tutustun yritykseen ja yrityksen tekemään työhön työharjoittelun hengessä. Ensimmäinen päivä on nyt onnistuneesti takana ja tämähän toimii!

Toisten töissä Planossa

Valokuvapäiväkirjassani Planon Jaana juttelee puhelimessa yhteistyökumppanin kanssa.
Voit lukea päivästä lisää Toisten töissä -blogistani: Toisten töissä Planossa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s