Kiitos mahdollisuudesta

Kiitos mahdollisuudesta

Reilu kuukausi sitten tein haikein mielin päätöksen luopua tästä ihanasta työhuoneesta. Sen aika ei taloudellisista syistä ole juuri nyt, niin vaikealta kuin sen myöntäminen tuntuukin. Tänään kannoimme omat tavarani pois ja lauantaina sanon varsinaiset heipat ainakin tältä erää. Siis vain tälle huoneelle, työni kyllä jatkuu.

Tämä huone oli unelmani jo viime syksynä ja on sitä edelleen. Olen kiitollinen, että sain mahdollisuuden viettää tässä kesän.  Se oli monella tavalla merkityksellistä ja vastasi erinomaisesti oman tilan kaipuuseeni. Nyt tiedän, millaista on, kun sitä on.  Se on ihanaa!

Samana iltana, kun tein päätöksen luopumisesta, löysin kadulta korkin tekstillä ”Happiness often sneaks in through a door you didn’t know you left open” – ”Usein onni pujahtaa sisään ovesta, jota et tiennyt jättäneesi auki”. Se oli lohdullinen viesti, ja korkkikin on edelleen tallessa.

Muutama päivä sitten ilmaantuikin uusi mahdollisuus. Se oli ollut koko ajan niin lähellä, etten ollut sitä aiemmin osannut nähdäkään.

Olin jättänyt oven auki.

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Kiitos mahdollisuudesta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s