Kirjoittamisen voima

Avaudu kuuntelemaan sisimpäsi ääntä

Kirjoittamisen avulla ihminen avautuu kuin itsestään sisäiselle kuuntelulle ja itsensä kohtaamiselle. Siksi käytän kirjoittamista paljon myös valmennuksissani ja kannustan päiväkirjan kirjoittamiseen.

Päiväkirjan voi ymmärtää monella tavalla. Monelle päiväkirjan pitäminen voi tarkoittaa lähinnä tapahtumien kirjaamista, mutta se voi olla myös paljon enemmän. Kirjoittamalla ihminen tekee itseään ja omaa henkistä matkaansa näkyväksi itselleen. Tällä tavalla kirjoittaminen on syvällinen tuki tiedostamiselle ja muutokselle.

Merkinnät voivat olla huomioita, hahmotelmia, luonnoksia, tajunnanvirtaa – vapautumista tietoisen minän kontrollista. Ei tarvitse kirjoittaa pitkästi, ei tarvitse kirjoittaa kaikkea, ei tarvitse kirjoittaa oikein. Kirjoittamalla saat yhteyden syvempään minuuteesi ja tiedät, mikä sinulle on kulloinkin olennaista.

Jos haluat kokeilla, miltä tällainen kirjoittaminen tuntuu, osallistu Ihanat aamut -nettivalmennukseeni. Tämän yksinkertaisen ja kauniin valmennuksen aikana saat joka aamu sähköpostin, jonka avulla voit virittäytyä alkavaan päivään. Jokainen sähköposti sisältää meditatiivisen kirjoitustehtävän. Kirjoitat vain itsellesi, joten tehtävät sopivat erinomaisesti päiväkirjaan.

Pidän samassa hengessä kodikkaita Oman voiman olohuone -päiväkirjailtoja. Kirjoittamista pohjustavat rentoutukset ja mielikuvaharjoitukset, hiljentyminen ja kuuntelu. Olet lämpimästi tervetullut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s