Vinkit jakoon

Laturit ja apteekki mukana

Lisää postia asiakkailtani, tällä kertaa pari vinkkiä Elliltä.

Kesällä Elli perheineen kokeili hetken aikaa asuntovaunuelämää. Tiimarista ostettiin kaksi pientä kantokahvallista koria, joista toiseen pakattiin lääketarvikkeet, toiseen kaikki tarvittavat laturit. Ellin kokemuksen mukaan nämä kaksi tavararyhmää ovat reissussa aina hukassa tai väärässä paikassa.

Tällä tavalla oli kuitenkin hyvin helppo nostaa korit asuntovaunuun ja myöhemmin mökille. Korit sopivat vielä kaappeihinkin pois näkyvistä. Koska systeemi oli näin selkeä, tarvikkeet menivät helposti takaisin koreihin. Latureihin oli laitettu vielä tarralaputkin, jotta kuka tahansa pystyi vaivatta löytämään tarvitsemansa.

Kauhalaatikko kuntoon

Toinen vinkki on juuri siirtymässä käytäntöön Ellin perheessä. Keittiössä oleva kauhalaatikko on alkanut pullistella, vaikka se on käyty läpi äskettäin. Koska perheen kokeilla on molemmilla omat suosikkivälineensä, päätti Elli kokeilla tällaista kikkaa:

”Jätän laatikkoon vain uusimmat versiot kaikista kauhoista ja lastoista. Loput siirrän toiseen kaappiin väliaikaisesti. Jos ruokaa tehdessä kaipaakin jotain tiettyä välinettä ihan oikeasti, sen saa haettua kaapista. Pestyt välineet pääsevät takaisin alkuperäiseen laatikkoon, koska nehän ovat olleet käytössä.

Toivon mukaan kaapissa olevia kauhoja ja muita härveleitä ei oteta takaisin, joten niistä voi jonkun ajan päästä luopua ylimääräisinä. Tällä tavalla saamme molemmat pitää omat suosikkimme tai tarvittaessa opimme käyttämään jotain, joka löytyy laatikosta.”

Kiitos Ellille ideoista ja kuvista!

PS. Facebook-sivultani löydät hauskan idean sinkkusukkien kohtaamispaikasta!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s