Kyllä tästä vielä työhuone saadaan!

Varastosta työhuoneeksi | Päivä 1

Su 1.9.2013 | Tuleva työhuoneeni. Päivä 1 – alkuasetelma.

Kuten blogiani seuranneet tietävätkin, jouduin luopumaan ihanasta työhuoneestani elokuun lopussa. Sitten ilmaantui tämä mahdollisuus! Saan tästä huoneesta uuden työhuoneen. Ainoana ehtona on, että järjestän sen ensin. Voisiko olla täydellisempää huonetta ammattijärjestäjälle?

Pohjimmiltaan tämä on kaunis huone kauniissa kodissa, kaakeliuunit ja kaikki. Viimeiset kymmenen vuotta tämä pieni huone on kuitenkin näyttänyt enemmän tai vähemmän tältä. Taustalla on monenlaista aina adhd-diagnoosista vaihtuviin elämäntilanteisiin. Elämää isolla Eellä.

Päästän teidät seuraamaan tätä projektia ja kurkistamaan kulisseihin vähän muutenkin. Varastohuoneesta kuoriutuu työhuone, ja taustalla kulkee tarina siitä, kuinka vuosikaudet mahdottomalta tuntunut urakka tulee viimein tehdyksi.

Tarina on samalla siivu yhden suomalaisen ammattijärjestäjän omaa elämää. Tämä on minun perheestäni. Tiedän kokemuksesta, että se sotku ei ole ihminen itse. Ja oma tieni piti itsenikin kulkea, että voin nyt olla avuksi.

Valokuvapäiväkirja kulkee hieman jälkijunassa. Projekti alkoi viikko sitten ja jatkuu tänään.

2 ajatusta artikkelista “Kyllä tästä vielä työhuone saadaan!

  1. Zelda, on uutta kotia vailla! Pääsetkö hakemaan Tampereen Armonkalliolta? Se on meidän lapsuudesta. Istuinosassa on reikä, mutta siihen voi ommella vaikka päällisen. Voit laittaa sähköpostia: sandy.talarmo@gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s