Estradilla sujuva arki

Kulttuuriklupi Pokura, Jämsä

Eilinen estradini Jämsän Kulttuuriklupi Pokurassa ennen tilaisuuden alkua. Olin MLL:n Jämsän ja Jämsänkosken yhdistysten vieraana pitämässä kaksituntisen luennon teemalla Sujuvaa arkea lapsiperheeseen. Hieno paikka! Pidin tunnelmasta ja yleisö oli oikein mukava.

Kannustan luennoillani keskusteluun, koska se syventää luennon teemoja. Keskustelun kautta on helpompi ymmärtää asioita käytännön tasolla. Jokaisella on tarinoita, joita kukaan muu ei voi kertoa. Luennon edetessä tullaan tutuiksi, ja kynnys kysymyksiin ja kokemusten jakamiseen madaltuu. Niin kävi tälläkin kertaa. Uskon, että jokainen sai illasta jotain juuri tämänhetkiseen elämäntilanteeseensa sopivaa ajateltavaa.

Muistan, kuinka vuosi sitten puhuin ensimmäistä kertaa ihmisten edessä ammattijärjestäjänä ja jännitin aivan silmittömästi tuota noin viidentoista minuutin puheenvuoroani. On hassu tunne pelätä ja haluta samaa asiaa yhtä paljon. Silloin oli hyvin vaikea nähdä, että yleisön eteen meneminen voisi joskus olla näinkin luontevaa. Olen saanut ensimmäisen yrittäjävuoteni aikana paljon harjoitusta. Kiitän jokaisesta tilaisuudesta ja toivotan tervetulleeksi kaikki uudet tilaisuudet!

Kulttuuriklupi Pokura, Jämsä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s