Aina on hyvä hetki aloittaa

Jämsän Seutu 30.9.2013

Posti toi eilen maanantaisen Jämsän Seudun. Nämäkin kuvat tallennetaan hyvien muistojen joukkoon tänne valokuvapäiväkirjaan.

Oletko muuten koskaan harkinnut valokuvapäiväkirjan pitämistä? Olen pitänyt tätä yrittäjän valokuvapäiväkirjaani aktiivisesti viime toukokuulta. Jo nyt on mukava katsella valokuvia ja niiden kertomaa tarinaa. Pienelläkin vilkaisulla ehtii palauttaa mieleensä monta mukavaa, merkityksellistä hetkeä viime kesältä.

Valokuvapäiväkirja voi olla oma yksityinen päiväkirjasi, puolijulkinen kavereiden kesken tai julkinen. Suosittelen kuitenkin, että myös yksityisille päiväkirjoille varataan tietokoneelta oma kansionsa, jossa kuvat ovat helposti nähtävissä aikajärjestyksessä. Sieltä ne ovat myös helposti poimittavissa vaikka valokuvakirjaksi.

Olen tehnyt useamman 365-projektin, joissa otetaan kuva päivässä vuoden ajan. Etenkin lasteni vauva-aikojen kuvapäiväkirjat ovat varsinaisia aarteita. Sitä niin nopeasti unohtaa monia pieniä asioita, jotka silloin ovat värittäneet elämää.

Tähän nykyiseen valokuvapäiväkirjaani en kuvaa säännönmukaisesti päivittäin, vaan lähinnä isompia ja pienempiä tapahtumia. En tiedä, miksi en aloittanut yrittäjätaipaleeni dokumentointia heti alusta asti, mutta pääasia on, että teen niin nyt.

Aina on hyvä hetki aloittaa!

Jämsän Seutu 30.9.2013

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s