Oman voiman olohuone

Oman voiman olohuone

Pidin viime keskiviikkona ensimmäisen Oman voiman olohuoneen.

Sain ajatuksen Oman voiman olohuoneesta viime elokuussa. Olin käymässä nukkumaan ja esitin mielessäni pyynnön jostain inspiroivasta ideasta. Ajattelin alitajuntani työskentelevän yön yli, mutta idea tuli jo ennen unta. Nousin kirjoittamaan sen suoraan Luovat Huoneet -sivustolleni.

Oman voiman olohuone on kodikas, tunnelmallinen ilta, jonka tarkoitus on rauhoittaa läsnäoloon ja syventää yhteyttä omaan itseen. Teemme erilaisia kirjoitus- ja mielikuvaharjoituksia rentoutusten kautta. Kirjoitusharjoitukset voi tehdä suoraan omaan päiväkirjaan ja uskon, että nämä illat antavat jokaiselle jotain uutta syvälliseen päiväkirjan kirjoittamiseen.

Keskiviikkona nautimme myös antoisista keskusteluista, mutta jokainen saa avata omia ajatuksiaan ja oivalluksiaan sen verran kuin kulloinkin hyvältä tuntuu. Itselleni erityisen merkittävää oli kuulla, kuinka ilta oli tuonut aivan uusia oivalluksia ja kirjoittaminen jatkui vielä kotonakin. Jokaisella oli ollut helppo ja hyvä olla, niin myös minulla. Kiitos!

Oman voiman olohuone

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s