Anna aikaasi

Vapaaehtoistöissä Hopella

HOPE Yhdessä & Yhteisesti ry on valtakunnallinen vapaaehtoisjärjestö, joka toimii lasten paremman arjen puolesta Suomessa. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö tarjoaaa konkreettista apua vähävaraisille, äkillisen kriisin kohdanneille lapsiperheille ja huostaanotetuille lapsille.

Olen lahjoittanut Hopelle vaatteita ja leluja, mutta koska lahjoitusten lajitteluun ja järjestämiseen kaivataan myös apua, minua on luonnollisesti kiinnostanut sekin puoli. Niinpä otin yhteyttä Kirsi Stenvalliin, Tampereen Hopen tiiminvetäjään, ja viime keskiviikkona pääsin tutustumaan vapaaehtoistoimintaan.

Päiväni vierähti pienempien lasten vaatteille varatussa huoneessa lahjoituksia lajitellen. Kokemus oli mielenkiintoinen ja päivän päätteeksi minusta tuli yksi Tampereen Hopen vapaaehtoisista. Menen siis mielelläni jatkossakin avuksi.

Kuka tahansa voi auttaa lahjoittamalla omaa aikaansa, hyväkuntoisia vaatteita ja tavaroita, tai rahaa. Tältä Hopen sivulta voi katsoa lahjoitusohjeet, sekä paikkakunnat, missä Hope toimii. Voit olla yhteydessä oman alueesi Hopeen ja kysyä, mitä kaikkea tällä hetkellä tarvitaan. Lahjoitusten vastaanottomahdollisuus vaihtelee varastotilanteen mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s