Elämää ja tyyliä

Täysii-seminaari 2013

Lauantai vierähti innostavissa merkeissä Täysii-seminaarissa melkein naapurissa täällä Tampereella. Tänä vuonna teemana oli työhyvinvointi, mikä luonnollisesti kiinnostaa niin valmentajana kuin yrittäjänäkin.

Kolmestatoista puheenvuorosta voisi jokaisesta mainita jotain kiinnostavaa. Kuitenkin itselleni henkilökohtaisesti merkittävin oli Samuli Perälän puhe lisäämisen ja vähenemisen prosesseista ihmisessä, kyllästymispisteestä, halusta löytää oma sisäinen yhteys, sekasotkun selvittämisestä. Samulin puhe auttoi näkemään selkeämmin ja entistä syvemmin sen, millaisia palasia olen sovittamassa yhteen, miten ja miksi.

Yrittäjänä ja äitinä Joni Jaakkolan rehellisen avoin puheenvuoro jaksamisesta osui niin sanotusti maaliin. Vaikka tekisi universumin innostavinta työtä, tulee siinäkin ennemmin tai myöhemmin raja vastaan, jos ei pidä huolta itsestään. Tästä olen vuoden aikana oppinut omakohtaisesti hyvin paljon, ja tasapainon hakemisesta on tullut koko ajan selkeämpää ja tietoisempaa.

Personal Brainer Reidar Waseniuksen puheenvuoro oli niin hulvattoman hyvä, että olisin heti halunnut kelata alkuun ja katsoa uudestaan. Jestas sentään! Haluan heti myös aivokuntosalille! Tästä ei oikein voi edes sanoa enempää, tämä täytyy itse kokea!

Keskityin seminaarissa niin täydellisesti hyvään seuraan ja puhujiin, että kuvat ovat tällä kertaa mallia Instagram, eikä niitäkään löydy kaikista puhujista. Kuvissa ylhäällä Cristina Andersson ja Joni Jaakkola, alhaalla Reidar Wasenius ja minua paljon auttanut Petri Hiissa.

Petrin inspiroiva puhe lifestyle-yrittäjyydestä toi mieleen oman nykyversioni kyseisestä ilmiöstä. Välillä melkein toivoisin, että jossain olohuoneen nurkassa kamera kuvaisi, kun kotiäitinä ja paljon kotoa töitä tekevänä yrittäjänä koitan pitää kaikki pallot ilmassa ja lapset ovat juuri niin kuin pitääkin – lapsia. Siinä on elämää ja tyyliä! Tai ainakin sitä elämää kukkuramitoin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s