Unelmavire

Unelmavire

Valmentajana olen hyvin mielelläni myös itse valmennettavana. Nyt marraskuussa olen käsitellyt unelmiani Marie D. Tigerin luovan valmennuksen keinoin – ensin Skypen välityksellä ja viime torstaina pääsin Helsinkiin Unelmavire-työpajaan.

Luovan valmennuksen voimaa on vaikea selittää, se täytyy kokea itse. Vaikka käytän luovia menetelmiä itsekin ja tiedän, kuinka ne toimivat, onnistuu prosessi yllättämään ja hämmästyttämään joka kerta. Valmennettavana saatan jopa ensialkuun miettiä työni äärellä, että mitenkähän tämä nyt taas liittyy mihinkään. Kun sitten avaudun intuitiolle ja valmentajan kysymyksille, alkaa oivalluksia tulla.

Näiden unelmatöiden äärellä asiat ovat kirkastuneet aivan hetkessä. Huomasin uria, joita pitkin olin kulkenut ympyrää jo jonkun aikaa. Huomasin ilmavuuden ja keveyden tarpeen. Tekemäni installaation avulla pystyin heti aivan konkreettisesti purkamaan urautuneita ajatuksiani, luomaan ilmavuutta ja uusia suuntia. Sain vahvan kokemuksen, jonka avulla pystyn viemään oivallukseni käytäntöön.

Unelmavire

Marie | Unelmavire | MadeBy Helsinki

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Unelmavire

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s