Mahdollisuuksien näkemisestä

Matkalla Poriin

Näin kaunista aamunsarastusta ihailin lauantaina junassa matkalla Poriin. Kävin ihan asiakseni ottamassa valokuvan vastakkaisen puolen ikkunasta, mistä kaunis maisema näkyi paremmin.

Käytävän toisella puolella istui myös nuori tyttö verho ikkunan eteen unohdettuna, autuaan tietämättömänä tästä näkymästä. Harmittelin sitä mielessäni, ja nyt kun mietin, olisin hyvin voinut kuvia ottaessani todeta ääneen, että onpa upea auringonnousu.

Jotenkin vertauskuvallista. Ympärillämme on paljon kaunista, paljon mahdollisuuksia, mutta saatamme juuri silloin katsoa toiseen suuntaan, tai jokin välissä oleva verho pitää meidät pimennossa. Samaan aikaan joku toinen voi huomata jotain kaunista, jonkin tilaisuuden, ja auttaa myös meitä näkemään sen. Tai ainakin antaa mahdollisuuden valita, haluammeko katsoa vai emme.

2 ajatusta artikkelista “Mahdollisuuksien näkemisestä

  1. Hei Teija, upeita kuvia olit ottanut! Niin kaunista. Ihana ajatus, että joku muukin nautti tästä näkymästä niin paljon. Kiitos, kun kävit ja kommentoit. Nähdään taas ja ihanaa joulua sinullekin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s