Kohtaamisia Valkoisessa salissa

Valkoinen sali

Lauantaina vietimme ensimmäistä Suomen ammattijärjestäjien järjestämää tapahtumaa Helsingin Valkoisessa salissa. Kuinka paljon on tarpeeksi? -nimisessä tapahtumassamme oli viisi puheenvuoroa, joista omani käsitteli päivän teemaa lapsiperheiden näkökulmasta. Puheenvuorojen lisäksi paikalla oli tavattavissa niin ammattijärjestäjiä kuin alaamme liittyviä yhteistyökumppaneitakin.

Oli mukava huomata, kuinka vilkasta keskustelua aiheet herättivät. Itselleni päivän upeinta antia oli tavata ihmisiä, joista monet olivat tuttuja vain nimeltä – blogini ja viikkokirjeeni lukijoita, joulukalenterini tilaajia, kirjojeni tilaajia ja niin edelleen. Kiitos, kiitos, kiitos, kun tulitte juttelemaan ja kertomaan ajatuksistanne! Näillä kohtaamisilla oli minulle suuri merkitys, ja kun illalla istuin junassa, olo oli suloisen lämmin ja kiitollinen. Matkan aikana syntyi – kiitos kohtaamisten – myös monta uutta ideaa. Niistä lisää toivottavasti pian!

Huomasin, että olen jättänyt yhden aiemman valokuvapäiväkirjani kuvan julkaisematta täällä blogissani.

Oikovedos

Kuvassa on toisen tehtäväkirjani oikovedos reilun viikon takaa. Nyt ovat jo valmiitkin versiot tulleet painosta. Voit tutustua kirjaan ja tilata sen itsellesi täältä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s