Tule mukaan #Kevätsiivous-kampanjaan

#Kevätsiivous

Lähde mukaan #Kevätsiivous-kampanjaan ja ota askel kohti toimivaa, tuoksuvaa ja tervettä kotia.

Lilly’s Eco Clean, Huili-lehti, minä ja kuusi muuta ammattijärjestäjää etsivät testitalouksia parantamaan elämänlaatuaan tyhjentämällä kotinsa turhista tavaroista ja turhista kemikaaleista.

Kampanjaan valituille upeat edut

Kampanjaan valitut taloudet saavat käyttöönsä Lilly’s Eco Clean -pesuainemerkin koko tuotevalikoiman ja Huili-lehden vuosikerran. Lisäksi ammattijärjestäjät tekevät talouksissa suunnittelukäynnit, eli auttavat pääsemään alkuun turhan tavaran karsimisessa. Testitaloudet raportoivat kokemuksistaan ja edistymisestään Huili-lehden blogissa.

Kevätsiivous huipentuu kirpputoriin Helsingissä Siivouspäivänä 24.5.2014, jolloin laitetaan kiertoon kevään aikana karsitut tavarat niitä enemmän tarvitseville. Myynnin lisäksi kirppiksellä on kierrätys- ja tuunausaiheista ohjelmaa, ja kävijät pääsevät tutustumaan ammattijärjestäjien toimintaa, Huiliin ja Lilly’s Eco Cleanin tuotteisiin.

Hae mukaan kampanjaan 16.2. mennessä

Testitaloudet valitaan pääkaupunkiseudulta, Turusta, Tampereelta ja Oulusta. Hae mukaan kertomalla itsestäsi ja taloudestasi. Perustele miksi juuri sinun kotitaloutesi pitäisi tulla valituksi, ja minkä asetat tavoitteeksesi päästessäsi mukaan.

Hakuaikaa on 16.2.2014 saakka. Testitaloudet valitaan 23.2. mennessä, ja kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä sähköpostitse.

Täytä hakemus heti!

Osallistu joka tapauksessa

Kuka tahansa voi osallistua #Kevätsiivoukseen sosiaalisessa mediassa kuvin, blogipostauksin, tilapäivityksin, twiitein tägillä #Kevätsiivous.

Kaikki osallistujat saavat 10 % alennuksen Unelmien koti -verkkokurssistani. Kampanjakoodisi on kevätsiivous ja se on voimassa 15.3.2014 saakka.

Järjestäjät

#Kevätsiivouksen järjestävät Lilly’s Eco Clean, Huili-lehti, MAU – onnellinen markkinointitoimisto, sekä ammattijärjestäjät yrityksistä Sandy Talarmo, Elokuun tila, Susies Plats, Hoppuhalli ja Tavararemontti.

Lilly’s Eco Clean on suomalaisnaisten Irlannissa kehittelemä ekologinen siivousainesarja.
Huili on Suomen ensimmäinen ainoa ekologinen lifestyle-lehti.
MAU – onnellinen markkinointitoimisto suunnittelee ja toteuttaa yhteisöllistä markkinointia.
Ammattijärjestäjät auttavat tilojen, tavaroiden, papereiden, sähköisten dokumenttien ja ajankäytön järjestämisessä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s