Hyvää eteenpäin | arvonta

Hemmotteluhetkiä

Tunnistatko sellaisen hetken, kun haluaa vain laittaa hyvää eteenpäin? Vaikka ihan vain siksi, että voi. Ja aina voi, tavalla tai toisella. Joskus se on hymy, ystävällinen katse, kannustus. Joskus se on vaikka yllätyslahja.

Hyvää eteenpäin arvonnan muodossa

Nyt olisi lähdössä ihania asioita eteenpäin arvonnan muodossa! Kirjoita minulle yhteydenottolomakkeellani, mikä on ollut parasta päivässäsi tänään – sinä päivänä, kun luet tätä kirjoitusta. Vastausaikaa on to 27.2.2014 saakka. Arvon 28.2.2014 kaikista vastanneista voittajan, joka saa nämä ihanuudet:

  • Ananda-luomusuklaa inkamarjoilla
  • Ombar-luomuraakasuklaa acai-marjoilla ja mustikoilla
  • Hyväksynnän polku -nettivalmennus

Suklaat on ostettu Runsaudensarvi-nimisestä tamperelaisesta kahden naisyrittäjän pyörittämästä kasvisruokien erikoisliikkeestä, jonka asiakas olen ollut sen alkuvuosista saakka. Runsaudensarvella on Facebookissa meneillään I <3 Runsis -kampanja, jonka inspiroimana ideoin tämän arvonnan.

Hyväksynnän polku on uusin viikon kestävä nettivalmennukseni. Olen luonut Löytöretkiä-sivuston valmennuksille, jotka voi tehdä omassa rauhassa missä tahansa ja milloin tahansa. Hyväksynnän polulla luot hyväksyvän suhteen itseesi lempeillä kirjoitus- ja valokuvaustehtävillä. Mukana kulkee myös kollaasitehtävä koko viikon ajan.

Osallistu arvontaan yhteydenottolomakkeellani 27.2.2014 mennessä.
Kerro, mikä on ollut päivässäsi parasta.

Harkitut lahjat oman arvomaailman mukaan

Kampanjan tapahtumasivulta huomasin maininnan Runsaudensarven lahjakorteista, ja siitä muistuikin mieleeni asia, jonka haluan nostaa ideana esille aina uudestaan.

Nykyisin yhä useampi haluaa antaa lahjoja tai viedä tuliaisia, jotka ovat harkittuja, oman arvomaailman mukaisia ja mahdollisimman vähän saajan kotia kuormittavia. Runsaudensarven kaltaisten putiikkien lahjakortilla ei voi mennä vikaan.

Teevalikoima, luomusuklaat, superruuat, ihanat pähkinät ja kuivatut hedelmät – aivan mahtavia tuliaisia kaikki, ja tuossa on vasta pieni osa valikoimasta. Jos toisen ruokavalio tai mieltymykset eivät ole täysin tiedossa, niin lahjakortti toimii aina. Se on voimassa puoli vuotta, ja sen saa mille tahansa summalle aina viidestä eurosta viiteenkymmeneen euroon.

Runsaudensarven kanssa samoissa tiloissa toimii lapsiperheiden erikoisliike, Pajumaja. Jos saat lahjaksi Runsaudensarven lahjakortin, se käy myös Pajumajan puolella.

Olen ostanut arvottavat tuotteet itse, ideoinut arvonnan ja pyytänyt siihen luvan Runsaudensarven Anskulta. Ideat ja mielipiteet ovat omiani. Antamasi sähköpostiosoite tulee ainoastaan minulle, ja käytän sitä vain arvonnan tuloksen ilmoittamiseen.

Mainokset

5 ajatusta artikkelista “Hyvää eteenpäin | arvonta

  1. Aamun ajatukset kiitoksessa.Hyvä mieli 91,5 vuotiaan mummun eilisessä kahden tunnin kohtaamisessa.otin valokuvan oman äidin ja mummun käsistä.Hyvä mieli kolmen lapseni lomasuunnitelmista,kaikilla oli ollut mieleisiä harrastuksia,jääkiekkoa hallissa,kurailmat…toisilla kuntoilua ja uimista,pienimmällä leikkihuonetta playroomia kylpylässä.Itse sain nukkua aamulla tosi pitkään ja olin virkeä.Hyvä aamu alkaa päivän touhut !

  2. Parasta on ollut kiitollisuus mielekkäästä työmahdollisuudesta ja siitä, että on taas terve ja voi liikkua.

  3. Parasta oli langon tarjoama apu lasten vahtimisessa ja huonekalujen siirtelyssä.

  4. Parasta tässä päivässä oli aamu. Sain herätä terveenä puolisoni ja kissani vierestä. Viereisessä huoneessa nukkui lapseni. Oli lämpöä, virkeä olo ja koko mukava päivä vasta alussa.

  5. Parasta tässä päivässä oli hetki jolloin minuus, egoni hajosi pirstaleiksi. Hetki oli raskas, uuvuttava ja kamala, mutta samalla puhdistava ja antoisa. Sain päästettyä irti muutamista tavoista jotka pitivät minuutta paikallaan, estäen muuttumista ja tavoitteiden saavuttamista. Sain ujutettua egolle uusia käskyjä, malleja toimia jatkossa toisin. Kiitollisena muutoksista ja vapautuneesta energiasta on hyvä jatkaa eteenpäin ”epämukavuusalueella”, hyvillä mielin seuraaviin hajoamisiin saakka :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s