Villiintynyt varasto | osa 3

Yhteistyömme Ruotsissa asuvan Ellin kanssa alkoi reilu vuosi sitten, kun järjestimme yhdessä Ellin kotia, minä täältä Suomesta käsin. Tänä keväänä Elli on ollut jatkamassa Unelmien koti -verkkokurssilla, ja nyt vuorossa onkin villiintynyt varasto, jonka kesyttämisestä Elli on luvannut raportoida blogissani.

Villiintynyt varasto | osa 3

Elli:

Varastohyllyjen tuoma into riitti vielä seuraavanakin viikonloppuna lukitsemaan itseni järjestelyhommiin. Houkuttelin lapseni juttukaveriksi ja kylläpä monenlaista juttua tulikin raivauksen lomassa.

Ja tiedättekös, viiden tunnin puupölyn nielemisen jälkeen sieltä nurkasta löytyi kuin löytykin pöytä. Uskomatonta, en ole kyseistä pöytätasoa nähnyt ikinä ennen! Niin juuri, siellä on ollut melkoinen rojukasa aina. Puolustukseksi voisin sanoa, että rojukasa oli jo siellä, kun muutimme tänne. ;)

Alussa suunnittelin, että otan talteen jokaisen ruuvin ja mutterin, joka eteen sattuu, mutta homman edetessä totesin moisen homman aivan liian aikaa vieväksi ja ehkä turhaksikin. Tutkimus osoitti, että niitä paketissa olevia ruuveja ja muttereita olisi luultavasti aivan tarpeeksi uusiakin.

Pöytänurkkauksesta löytyi metalliromua enemmän kuin uskalsin arvatakaan, ja vielä enemmän olin yllättynyt, että melkein kaiken sai heittää pois. Olin jo henkisesti varautunut vähän käymään tahtojen taistelua asiasta, mutta ohoh, ei tarvinnutkaan. Oletin, että sieltä putkahtaisi paljonkin asioita, joita pitäisi säästää.

Lapsi oli aivan innoissaan, kun päästiin siihen vaiheeseen, että työkaluja sai laitella paikoilleen. Joten nyt siellä on 10-vuotiaan stailaama puutyönurkkaus. Ajattelimme kutsua talon entiset asukkaat (isovanhemmat) oikeen pullakahville ja ihmettelemään tätä huimaa saavutusta pöydän suhteen.

Raivausta on takana nyt 12 tuntia ja loppu alkaa häämöttää ehkä jossain tulevaisuudessa jo. Hetkellisesti varaston puolellakin sekasorto leviää, koska olen sinne vienyt tavaroita odottelemaan sitä lopullista säilytyspaikkaa. Kyllä tämä tästä vielä! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s