Lukemista jouluksi

book_sandy_3

Kirjat jakoon työpaikalla

Joulu ja kirjat kuuluvat monien mielissä yhteen, ja omasta kirjahyllystäsi voi löytyä mieleistä lukemista jollekin toiselle. Esimerkiksi työpaikalla voi pitää kirjavaihtajaiset sopimalla päivän, jolloin jokainen tuo muutaman itseltään jo joutavan kirjan vaihtoon.

Jos kaikille kirjoille ei löydy uusia lukijoita, voidaan jo etukäteen sopia, minne ylimääräiset kirjat toimitetaan. Monissa kirjastoissa on nykyisin kierrätyshyllyt, jonne saa tuoda kirjoja tullessaan ja viedä lukemista mennessään. Kirjoja voi tarjota myös esimerkiksi sairaaloiden kirjastoihin.

Jouluksi varatut kirjat voi toimittaa joulun jälkeen eteenpäin samaan tapaan.

Kirjalahjat

Jos kirjat ovat sinulle tärkeitä ja haluat säilyttää jouluna lahjaksi saamasi kirjat omassa kirjahyllyssäsi, voit sopia itsesi kanssa, että laitat joulun jälkeen kiertoon yhtä monta kirjaa kuin sait lahjaksi.

Yllätykset kirjastosta

Muistelen viime vuonna lukeneeni jostain idean, jossa perheenjäsenet lainasivat kirjastosta toisilleen yllätyskirjat jouluksi. Nekin voi yhtä hyvin laittaa pakettiin.

Kirjaston kirjoille voi kotoa varata tilaa kirjahyllystä, tai niillä voi olla oma kori tai hylly jossain muualla sopivassa paikassa. Kirjat pysyvät tällä tavalla hyvin tallessa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s