Punainen lankasi vuodelle 2015

mood_board_sandy_talarmo

Kirjoitin lokakuun lopussa viikkokirjeessäni, kuinka vuosi sitten valitsin tämän vuoden sanaksi englanninkielisen sanan open, ja kuinka toden totta olen avautunut elämälle ja sen suomille mahdollisuuksille tänä vuonna isommin kuin koskaan aikaisemmin.

Teemaa on nyt harjoiteltu menestyksekkäästi vuoden verran, joten ensi vuonna haluan nostaa esille uuden teeman punaiseksi langakseni. Aloitin uuden teeman pinnalle nostamisen tekemällä tunnelmakartan ensi vuodelle.

Lontoon tunnelmat olivat vahvasti esillä, joten käytin kartassani paljon omia valokuviani sieltä. Halusin karttaani myös eräät aiemmin mieleeni jääneet kuvat kahden vuoden takaisesta Deko-lehdestä.

Näitä sisustuskuvia katsellessani panin merkille, että huoneiston malli on melko tyypillinen tietyn aikakauden englantilaisille taloille. Kun aloin lukea tekstiä, kävikin ilmi, että kyseinen talo sijaitsee Lontoossa. En ollut enää edes yllättynyt!

mood_board_sandy_talarmo_23

Eniten itse prosessissa ilahdutti se, että esille nousi sanoja, joita en ollut aiemmin pyöritellyt mielessäni, mutta jotka nyt tuntuivat todella osuvilta ja rohkaisivat ajattelemaan isommin. Näiden sanojen kautta ymmärsin, että joiltain osin edelleen alitajuisesti pidättelen itseäni.

Huomasin, että saatan edelleen ajatella joistain asioista niin, että ei tuollainen voi olla minulle mahdollista. Jopa niinkin, että olisi suorastaan naiivia ajatella, että tuollaista voisi tapahtua. Hyvä, että asia tuli esille, koska siitä syntyi rakentava sisäinen keskustelu.

Kun olin käynyt tämän keskustelun itseni kanssa ja muistelin tämän vuoden upeita kokemuksia päinvastaisesta, löysin rohkeuden luoda kartalle ne asetelmat, joista tulee aidosti se tunne, että wau – juuri tätä haluan! Juuri näiden tunteiden haluan ohjaavan valintojani ensi vuonna.

No, mikä on teemani ensi vuodelle? Kun on saanut kartalleen jotain itselleen todella isoa, sen jakaminen voi ujostuttaa ja vaatia sulattelua. Nyt valitsemani teema nousi ehdolle jo vuosi sitten, mutta silloin en uskaltanut sitä vielä valita. Edelleen kihelmöi, mutta ihanalla tavalla. Nyt on tämän aika!

mood_board_sandy_talarmo_2

Pakko kertoa tähän loppuun hauska sattumus. Tein tunnelmakartan sunnuntaina. Kartan vasempaan laitaan tuli kuva kauniin yksinkertaisesta keittiöstä – niitä Lontoon sisustuskuvia. Tämän jälkeen meiltä hajosi kylpyhuoneesta pistorasia, jonka vuoksi jouduimme soittamaan vuokraemännällemme. Samalla otimme puheeksi keittiöremontin, josta olimme maininneet jo viime vuonna. Keskiviikkona saimme tietää, että saamme ensi vuonna uuden keittiön! Tällä tulee olemaan valtavan suuri vaikutus siihen, miltä kotimme minusta tuntuu.

=

  • Viimeisessä kuvassa näkyvän Selkeyttävän korttipakan voit tilata verkkokaupastani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s