Millaisia tavaroita haluat ympärillesi?

frog-bauble-sandy-talarmo-2

Asettelin kuusen koristeita hellästi kuusen oksille ja totesin mielessäni, että juuri tältä haluan esineiden tuntuvan, jos mielin antaa niille tilaa kotonani.

Samoissa mietteissä olin myös vuosi sitten, kun kirjoitin joulukoristeista täällä blogissani. Tuntuu ihanalta avata joulukoristelaatikko, ja ripustaa kuusen oksille muistoja ja tarinoita, jotka kertovat välimatkat ylittävästä ystävyydestä ja menneiden vuosien jouluista, kirjoitin tuolloin.

Nämä koristeet tuovat hymyn sydämeen saakka. Samalla tavalla haluan vain sellaisia vaatteita, joihin pukeutuminen tuntuu siltä, että wau, tykkään! Tai sellaisia ruuanlaittovälineitä, joita on ilo käyttää. Saat varmasti ajatuksestani kiinni.

Kaikilta osin näin ei vielä ole, mutta tämä on johtolankani uusia hankintoja tehdessäni. Enkä tarkoita sitä, että muistot tai hyvä mieli olisivat kiinni tavaroista tai vaatteista, vaan että ne joko tukevat tai ovat tukematta hyvää mieltä. Valitsen sellaisia, jotka tukevat.

Tällaisista vaatteista ja tavaroista pitää luontaisesti parempaa huoltakin. Niitä laittaa ajatuksella omille paikoilleen ja ottaa ilolla käyttöön. Hankinnasta tullut hyvä mieli kantaa paljon pidemmälle kuin seuraavaan päivään. Uskon myös, että tarvetta uusiin hankintoihin on tällä meiningillä jatkossa vähemmän.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s