Mikä on sinulle totta tänään?

Matkalla

Koostin viikonloppuna valokuvakirjan viime vuoden Instagram-kuvistani.

Huomattavan paljon kuvia linja-autoasemista, rautatieasemista, maisemista junien ja linja-autojen ikkunoista – etenkin ihmiselle, joka vielä muutama vuosi sitten oli sitä mieltä, että ei sitten ainakaan sellaista työtä, jossa joutuu yhtään matkustamaan!

Huomattavan paljon kuvia Lontoosta eri vuodenaikoina – etenkin ihmiselle, joka ei vielä reilu vuosi sitten voinut kuvitellakaan enää lentävänsä yhtään mihinkään.

Huomattavan paljon kuvia yrittäjän arjesta – etenkin ihmiselle, jonka ei pitänyt enää ikinä ryhtyä yrittäjäksi.

Mikä muuttui?

Uskon, että kaiken ytimessä on luottamus elämää kohtaan. Se on kasvanut kuluneen kolmen vuoden aikana niin merkittävästi, että sitä on vaikea kuvailla. En edes ymmärtänyt, kuinka vähän tuota luottamusta oli ennen kuin se alkoi kasvaa.

Luottamus alkoi kasvaa valmennuksen kautta. Valmennus on avannut minulle mahdollisuuden tarkastella avoimesti ja rehellisesti itseäni, elämääni, uskomuksiani ja ajatusmallejani. Samalla se on antanut paljon erilaisia keinoja muuttaa näitä vanhoja uskomuksia ja ajatusmalleja, jotka eivät enää palvele minua.

Kasvanut luottamus on mahdollistanut itseni kohtaamisen, mahdollisuuksien näkemisen ja niihin tarttumisen, päätösten tekemisen. Aiemmin tein valintoja ja päätelmiä epävarmuuden kautta, jolloin maailmani kutistui hyvin pieneksi. Uskoin, etten halunnut asioita, joita todellisuudessa vain pelkäsin. Kielsin itseltäni monta asiaa, joita tänään rakastan.

Jos nyt ajattelet omaa elämääsi, tunnetko enemmän epävarmuutta vai luottamusta?
Mikä on sinulle totta tänään?

Yksi ajatus artikkelista “Mikä on sinulle totta tänään?

  1. Halusin kommentoida, koska minusta blogisi on mielenkiintoinen. Olen kyllästynyt pinnallisiin lifestyle- fit- ja muotiblogeihin joita puskee joka suunnalta. Ajankohtaista on myös keittiökaappien raivaaminen, sillä tilasimme juuri uudet keittiökalusteet. Voi tätä tuskaa mitä siitä kaikesta turhasta tavarasta syntyykään. Lisäksi minulla on kanssa teon alla valokuvakirja viimevuoden valokuvista. löysin appin, millä voi suoraan kännykästä teettää valokuvat :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s