Postikorttien säilyttäminen

Säilytä postikortit pystyssä laatikossa

Postikortteja on ilo katsella ja usein kortit sisältävät myös muistoja. Postikorttimuistot kannattaa kerätä vaikkapa laatikkoon, jossa ne voi säilyttää pystyssä. Näin kortit vievät vähän tilaa ja ovat helposti katseltavissa. Lisäksi laatikon kansi suojaa kortteja pölyltä.

Harkiten valittu laatikko näyttää kivalta kirjahyllyssä ja tällä tavalla muistoihin tulee palattuakin. Kirjahyllyssä tai muussa yhtä vaivattomassa paikassa on sekin etu, etteivät kortit jää ajelehtimaan tasoille tai paperipinoihin määrättömäksi ajaksi, vaan ne on helppo sujauttaa omalle paikalleen laatikkoon.

Samassa laatikossa voi säilyttää myös itselleen ostamansa postikortit. Laatikosta voi silloin tällöin poimia omaan tunnelmaan sopivan kortin vaikkapa jääkaapin oveen muistuttamaan itselle tärkeästä asiasta. Jonkin ajan päästä kortin voi laittaa takaisin laatikkoon ja valita esille uuden, sillä hetkellä puhuttelevan kortin.

Jos haluaa olla erityisen järjestelmällinen, voi laatikkoon askarrella kartongista välilehtiä esimerkiksi lähettäjän, ajankohdan, tapahtuman tai jonkun muun teeman mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s